Met welke klachten kan je bij mij terecht?

Herken jij jezelf hierin?

✦ Je streeft naar een gezonde leefstijl

✦ Je investeert graag in de toekomst

✦ Je bent niet op zoek naar een quick-fix

Orthomoleculair therapeut Noëlle in haar praktijkruimte

Of je hebt last van klachten zoals:

✦ Energieschommelingen

✦ Buikpijn of een opgeblazen gevoel

✦ Hoofdpijn

✦ Veel stress

✦ Moeite met in-/doorslapen of slapenloosheid

✦ Pijnlijke of onregelmatige menstruatiecyclus, vruchtbaarheidsproblemen of kinderwens

✦ Terugkerende huidklachten zoals acné, eczeem en psoriasis

✦ Welvaartziekten zoals diabetes, overgewicht, obesitas, hart- en vaatziektes

✦ Vermoeidheid: Als iemand last heeft van aanhoudende vermoeidheid, kan een orthomoleculair therapeut de voedingsstatus en mogelijke tekorten aan vitamines en mineralen evalueren.

✦ Spijsverteringsproblemen: Mensen met spijsverteringsklachten, zoals prikkelbare darmsyndroom (IBS), opgeblazen gevoel, constipatie of diarree, kunnen orthomoleculaire therapie overwegen om de darmgezondheid te verbeteren.

✦ Stress en Stemming: Orthomoleculaire therapie wordt soms gebruikt om stressgerelateerde aandoeningen en stemmingsstoornissen te behandelen. Voedingsstoffen zoals omega-3-vetzuren en bepaalde B-vitamines kunnen een rol spelen bij de ondersteuning van mentaal welzijn.

✦ Hormonale onbalans: Voor vrouwen met hormonale onbalans, bijvoorbeeld tijdens de menopauze, kan orthomoleculaire therapie helpen bij het herstellen van het evenwicht door middel van voeding en supplementen.

✦ Immuunsysteemproblemen: Mensen met terugkerende infecties of een verzwakt immuunsysteem kunnen baat hebben bij het versterken van hun immuunsysteem door middel van orthomoleculaire interventies.

✦ Gewichtsbeheersing: Orthomoleculaire therapie kan worden toegepast om een gezond gewicht te ondersteunen door middel van gepersonaliseerde voedingsadviezen en mogelijke supplementen.

Wil je de werking van je lichaam beter begrijpen en ben je nieuwsgierig naar hoe leefstijl jou kan laten floreren. Of wil je klachten aanpakken en de onderliggende oorzaken van ongemak ontdekken, in beide gevallen kan orthomoleculaire therapie iets voor jou zijn.

Waar je ook staat in jouw reis door de gezondheidsjungle, ik zorg ervoor dat je niet verdwaald raakt in de overvloed aan informatie, maar bewuste keuzes kan maken op weg naar de gezondste, en dus ook gelukkigste, versie van JOU.