Ervaringen bij Orthomoleculaire therapie praktijk Cirkelair Health in Nijmegen

Hieronder kan je verschillende ervaringen van cliënten lezen die orthomoleculaire therapie hebben ervaren bij Noëlle:

De sessie hebben mij inzicht gegeven in waar bepaalde klachten (zoals buikpijn/opgeblazen gevoel en menstruatie problemen) vandaan komen en hoe ik het tegen kan gaan. Door de tips en adviezen weet ik nu wat ik kan veranderen in mijn dagelijkse leefstijl en voeding om dit te verbeteren en zo de klachten tegen te gaan.
Daarnaast denkt Noëlle echt met je mee, kijkt naar hoe iets het beste voor jou werkt, legt geduldig alles uit en is ze super geïnteresseerd. Ik vond de sessies erg fijn en zou het iedereen aanraden!

Mijn hulpvraag was om mijn gezondheid te optimaliseren. Tijdens de sessies voelde ik me gezien en serieus genomen. Tegelijk voelde het luchtig zonder dat het zijn essentie of belang verloor. Het advies heeft mij een duw in de juiste richting gegeven en mij gemotiveerd om een nieuw dieet te proberen en vast houden. Het heeft mij bewust gemaakt van schadelijke voedingspatronen en in perspectief gezet wat ik daaraan kan veranderen.

Ik ben erg enthousiast over de werkwijze van Noëlle! Ze heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik mijn lichaam beter ben gaan begrijpen. Ze heeft duidelijk veel kennis en neemt de tijd voor je, hierdoor voelde ik mij meteen op mijn gemak. Haar enthousiasme is erg inspirerend!

Omdat ik de afgelopen jaren last heb gehad van een aantal klachten ben ik in contact gekomen met Noelle voor een orthomoleculaire sessie. Het begon bij een gesprek en twee uitgebreide questionnaires die ik heb ingevuld.

Hieruit kon Noelle al een goed beeld van mij als persoon en mijn klachten schetsen. Naar aanleiding hiervan heeft Noelle eerst uitgelegd waar mijn klachten mogelijk vandaan komen. Hier nam ze goed de tijd voor en legde bepaalde begrippen duidelijk uit.

Ze gaf me tips waar ik echt iets aan heb, zonder dat ook maar iets als een ‘moetje’ voelt. Alle stof was heel goed behapbaar en een eye-opener! Ik heb zin om de tips toe te passen.

Ik ben van plan om vaker met Noelle samen te werken, zodat ik mij energieker, fitter en rustiger voel! Noelle is een echte professional op het gebied van orthomoleculaire therapie. Ze neemt de tijd voor je, denkt goed met je mee en neemt je mee in haar enthousiasme. Echt een aanrader!

Noëlle heeft me geholpen om bewuster te worden van mijn voeding, een gezondere levensstijl te omarmen en oplossingen te vinden voor mijn vermoeidheid op een holistische manier. Ze heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en advies gegeven over eenvoudige veranderingen die ik in mijn dagelijks leven kan maken en toepassen.

Neem vooral een kijkje op Google voor de meest actuele reviews.

Orthomoleculair therapeut Noëlle Cirkel met cliënt uitleg onderzoek