Test don’t guess: glucose tracker (bloedsuiker)

Merk je op dat je schommelt in energie? Afterdinnerdips of cravings ervaart? Niet goed kan focussen of hangry bent? En wil jij juist een steady energie? Dan is de 1e stap jouw bloedsuiker stabiliseren, om dit te bereiken kan een 2-weekse constante glucose tracker een mooie tool zijn om in te zetten.

01 Bloedsuikerachtbaan
Een stabiele bloedsuiker is de basis voor gezondheid. Is jouw bloedsuiker instabiel (zowel een te hoge als lage bloedsuikerspiegel) dan kan dat tot allerlei ongemakken leiden en op ten duur tot (welvaarts)ziektes. Denk aan:

✦ Short term: o.a. overmatige dorst, vaak plassen, trillerig gevoel, hoge bloeddruk, hoofdpijn, hartkloppingen, slaapproblematiek en vermoeidheid.
✦ Long term: o.a. diabetes, hormonale klachten, acné, eczeem, alzheimer, onstekingsziektes en hart- en vaatziektes.

Wil je deze klachten genezen of nog beter voorkomen, dan is het belangrijk om preventief in te zetten op een stabiele bloedsuiker. En niet pas als het al te laat is en je insulineresistentie of diabetes hebt ontwikkeld.

02 Stap uit de bloedsuikerachtbaan
De bloedsuikerspiegel wordt bepaald door hoe, wat en wanneer jij eet en drinkt. Maar ook hoe jij slaapt en hoeveel stress jij hebt.

03 Gezondheid = maatwerk
Op basis van klachten en huidige leefstijl kan ik advies geven over hoe je jouw bloedsuikerspiegel kan stabiliseren. Maar…

✦ Het is extra waardevol om te weten hoe jouw bloedsuiker er op dit moment voorstaat en waar de aandachtspunten liggen. Met de glucose tracker kan je erachter komen hoe het met jouw bloedsuiker gesteld is.
✦ Plus triggers en stabilisatoren van de bloedsuiker zijn voor iedereen anders. Ik kan met jou specifiek kijken wat wel of niet werkt.

04 Hoe werkt zo’n tracker?
De glucose tracker kan je zelf aanvragen, bij jou thuis laten bezorgen en aanbrengen. Vanaf het moment van aanbrengen kan je 2 weken lang continue inzicht krijgen in jouw bloedsuikerspiegel via een bijbehorende app.

05 Hoe interpreteer ik die data?
Als therapeut kan ik online met je meekijken. Op basis van de data maak ik een Bloedsuiker Roadmap voor je met hacks die voor jou van belang zijn. Maar voordat ik dit advies maak, komen we op 3 momenten samen om:
1) de theorie over bloedsuikerspiegel te behandelen
2) jouw data te interpreteren
3) bij te sturen waar nodig
Er zijn allemaal factoren die invloed hebben, daarom is het essentieel om de data juist te interpreteren en te verbinden aan jouw klachten en doelen.

06 Ik wil deze tracker!
De 2-weekse constante glucose tracker kan worden aangevraagd en geanalyseerd via Cirkelair Health.
✦ De investering voor de glucose tracker is € 50
✦ Om de resultaten te analyseren en een op maat gemaakt plan te realiseren is deze te combineren met de Leefstijl Boost á € 330
Stuur voor vragen of het inplannen van een sessie gerust een mailtje.

Wil jij dit in jouw leefstijl integreren?

Gezondheidsoptimalisatie is een persoonlijke reis. Leefstijlaanpassingen zijn pas duurzaam wanneer je begrijpt waarom bepaalde keuzes je sterker óf juist zwakker maken. Via een traject dat volledig is afgestemd op jouw doelen, gaan we samen op ontdekkingstocht naar de werking van jouw lichaam en bouwen we een sterke basis.

Cirkelair Health

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp